Neurofeedback voor sporters


Sport draait om peakperformance; om optimaal te kunnen presteren. Alle belemmeringen wegnemen om het beste in jezelf of in je team naar boven te halen, om iedere keer een mooi resultaat neer te zetten. Er zijn echter veel factoren die een sporter in negatieve zin kunnen beïnvloeden. Slaapgebrek, negatieve gedachtepatronen, onvoldoende overzicht, gebrek aan focus, etc. NeurOptimal® neurofeedback draagt bij in het creëren van flow en optimaal functioneren, en het verminderen van diverse belemmerende factoren. Ervaar jezelf of je team op zijn best! 
Neem hier contact op om te informeren naar de mogelijkheden.  Voor teams of groepen kunnen de neurofeedbacktrainingen op locatie worden verzorgd. 


Enkele ervaringen:
"Tijdens lange-afstandwedstrijden bemerkte ik telkens dat mijn focus halverwege verminderde en ik ging nadenken over de tijd die ik nog moest gaan. Na enkele neurofeedbacktrainingen kon ik mijn focus de gehele wedstrijd behouden."

"Als coach is het belangrijk rustig te blijven en het overzicht te houden, zodat ik mijn team goed kan aansturen. Dat geduld en het overzicht verloor ik regelmatig. Toen ik neurofeedbacktrainingen begon te doen veranderde dit. Ik had een veel beter overzicht, kon beter en rustiger communiceren naar mijn team toe, waardoor ik hen veel beter kon motiveren en aansturen."

"Dankzij de neurofeedback blijf ik mentaal positief en rustig tijdens het sporten. Ik aanschouw wat er met mijn lichaam gebeurt, en laat het er zijn, zonder te oordelen. Ik ben met mijn aandacht exact bij wat ik aan het doen ben, niet meer bij waar ik naartoe zou moeten gaan of hoe ver ik al ben."