Disclaimer


De informatie die op deze website van Mind your Balance verstrekt wordt is uitsluitend bedoeld om te informeren omtrent Mind your Balance en de aangeboden diensten. De aangeboden informatie wordt met zorg en aandacht samengesteld, daarentegen kan de volledigheid, juistheid en actualiteit van deze informatie niet worden gegarandeerd. De informatie kan zonder aankondiging op ieder moment worden gewijzigd. Links die verwijzen naar websites buiten het domein van
Mind your Balance en de inhoud van deze websites is Mind your Balance niet verantwoordelijk nog aansprakelijk voor.

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Afnemer van de informatie die op deze website verstrekt wordt is zelf geheel verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Mind your Balance kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website of het gebruik hiervan.

Copyright
Het is niet toegestaan om informatie of beeldmateriaal van deze website openbaar te maken, te publiceren, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Mind your Balance, met uitzondering van persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Copyright 2014, Mind your Balance. All rights reserverd.